Profilul companiei

HLC este o companie cu capital integral romanesc specializata in furnizarea unei game largi de produse pentru amenajarea si dotarea spatiilor comerciale, industriale sau destinate depozitarii marfurilor perisabile. HLC inseamna expertiza in proiectarea, montarea si instalarea mobilierului comercial si a instalatiilor si echipamentelor frigorifice de orice fel.
Dintre principalele categorii de produse pe care Hyper Line Consult le ofera, amintim: vitrine frigorifice, rafturi metalice, instalatii frigorifice, carucioare si cosuri pentru magazine, mese pentru case de marcat s.a.

Misiunea HLC

Misiunea companiei HLC este de a oferi solutii complete de amenajare a spatiilor comerciale si de utilare a depozitelor frigorifice.

Incepand cu 2004, anul infiintarii companiei, strategia de marketing a HLC a urmarit in mod consecvent aceleasi principii si obiective: oferta personalizata, solutii integrate si nu doar produse, mentinerea clientilor vechi si nu stimularea vanzarilor pe termen scurt. Cu timpul, prin flexibilitate, profesionalism si seriozitate, HLC s-a impus ca fiind un partener de afaceri valoros si de incredere.

Firmele care beneficiaza de serviciile HLC, apeleaza rar la un al doilea furnizor.

Valorile HLC

Dezvoltare continua - Suntem o companie tanara, in dezvoltare, care are de atins obiective indraznete.

Flexibilitate - Clientii nostri sunt diferiti, iar noi suntem capabili sa satisfacem nevoi diferite.

Dinamism - Incercam mereu sa cream mai multa valoare, sa oferim noi solutii de amenajare si utilare a spatiilor comerciale.

Seriozitate - Ne respectam angajamentele asumate.

Calitate - Detaliile definesc calitatea; suntem atenti la detalii.

Expertiza - Suntem specialisti in amenajarea spatiilor comerciale.

Responsabilitate - munca noastra, ca indivizi si ca echipa deopotriva, implica un inalt nivel de raspundere. Scopul nostru este de a crea valoare, nu doar bani.

Eficienta - Valorificam la maximum resursele de care dispunem si facem doar ceea ce stim mai bine.

Stabilitate - Urmarim in mod consecvent un anumit set de principii si obiective care ne definitiveaza strategia de marketing.
Pentru mai multe detalii contactati-ne »
"Un plan de amenajare inteligent ofera formula de succes unui magazin. Incercati si voi sa realizati un plan de amenajare folosind machetele ce le gasiti in configurator. Si nu uitati, va putem da noi o mana de ajutor la obtinerea unui plan de amenajare eficient."

Incarca aplicatia
Gima Holding 2008-05-06