HLC la Piata Trade Expo Show - Iasi, 2011

Revista Piata si Hyper Line Consult alaturi de mari companii producatoare de bunuri de larg consum - va invita la editia a VIII-a a Piata Trade Expo Show, expozitia de solutii pentru cresterea profitului in comertul cu bunuri de larg consum destinata comerciantilor traditionali, retelelor locale si firmelor locale de distributie.

Comerciantii mici si mari pot gasi solutii pentru cresterea profitului, variante de imbogatire a sortimentatiei si de fidelizare a clientilor.

Cu aceasta ocazie puteti vedea si testa echipamentele din portofoliul Hyper Line Consult.  Va vom putea arata ce importanta are si cat spatiu de raft suplimetar se obtine prin reglarea politelor din 25 in 25 de mm, ce economie de energie electrica se poate realiza intr-un an prin folosirea vitrinelor cu tehnologie power save dar si solutii personalizate pentru amenajarea magazinului dumneavoastra.

Va asteptam cu multe alte informatii utile si, bineinteles,  cu premii joi, 26 mai 2011, la Centrul Expozitional Providenta Iasi.

Mai multe informatii pe   http://www.revista-piata.ro/Eveniment-Piata_Trade_Expo_Show-Iasi__mai_2011-142-163.html

2011-05-23 01:38:50
« Back   |    Next »
"Un plan de amenajare inteligent ofera formula de succes unui magazin. Incercati si voi sa realizati un plan de amenajare folosind machetele ce le gasiti in configurator. Si nu uitati, va putem da noi o mana de ajutor la obtinerea unui plan de amenajare eficient."

Incarca aplicatia
Gima Holding 2008-05-06