Stepstyle

Cu Spacewall Stepstyle puteti schimba usor si rapid culoarea designului peretilor.

Indiferent  daca doriti un contrast sau o integrare completa in peretele din fundal: sistemul Stepstyle va asigura creearea designului dorit si ulterior montajului, in cazul in care va decideti sa faceti  modificari. Montare usoara atat pe pereti cat si intre paneluri.

Stepstyle este disponibil in doua variante: pentru montare pe pereti sau intre paneluri cu  caneluri.

In timp ce sistemul montat intre paneluri cu caneluri devine aproape invizibil prin culoarea  asemanatoare cu cea a panelurilor, profilul Stepstyle montat cu suruburi devine un element  de design cu stil. In ambele cazuri poate fi taiat usor la dimensiunile dorite.

Este o noutate: un sistem de expunere produse in TOATE culorile

Prin simpla introducere a unei fasii colorate puteti sa combinati Stepstyle cu orice decor. Luati de exemplu furnirul panelurilor sau pur si simplu o fasie de autocolant. Culorile la moda nu mai sunt o problema: se schimba stilul, gustul sau sortimentul, puteti schimba culoarea de la Stepstyle – pentru toate acestea aveti nevoie doar de o cheie imbus!

 

2008-09-11 02:41:45
« Back   |    Next »
"Un plan de amenajare inteligent ofera formula de succes unui magazin. Incercati si voi sa realizati un plan de amenajare folosind machetele ce le gasiti in configurator. Si nu uitati, va putem da noi o mana de ajutor la obtinerea unui plan de amenajare eficient."

Incarca aplicatia
Gima Holding 2008-05-06