Servicii
Consultanta

Specialistii nostri ofera sfaturi si propuneri tehnice de amenajare-dotare tinand cont de necesitatile fiecarui client in parte.

Proiectare

Serviciile de proiectare oferite de HLC cuprind o serie de sub-servicii interconectate: dimensionarea spatiului, schita spatiului in plan, propuneri de amplasare a utilitatilor, dimensionarea si optimizarea sistemului frigorific, descrierea tehnico-comerciala a propunerilor, lista de consignare a elementelor necesare si oferta de pret.


Transportul si logistica produselor

Aceste servicii presupun comanda materialelor si produselor necesare amenajarii si dotarii spatiului comercial in cauza, vamuirea si depozitarea acestora si transportul acestor marfuri pana la destinatie.

Montare si instalare

Presupune dispunerea utilitatilor in spatiu, montajul si punerea acestora in functiune, dupa caz.

Instruirea personalului

Tehnicienii nostri ofera clientilor HLC instructiuni de folosire a echipamentelor achizitionate pentru o exploatare corespunzatoare a acestora.

Service

Echipa noastra este mereu pregatita pentru interventii prompte sau simple revizii periodice de mentenanta.

Garantie si postgarantie.

Produsele oferite de Hyper Line Consult au o perioada de garantie de 12 luni. In perioada de garantie, furnizorul se angajeaza sa remedieze gratuit toate defectiunile ce apar in cadrul instalatiilor frigorifice cu conditia respectarii de catre beneficiar a tuturor conditiilor de garantie. Piesele schimbate au o garantie de 12 pana la 24 de luni. HLC garanteaza ca bunurile livrate respecta standardele de calitate U.E.

 

Vanzare in rate

Hyper Line Consult va ofera posibilitatea cumpararii produselor cu plata in rate.

"Un plan de amenajare inteligent ofera formula de succes unui magazin. Incercati si voi sa realizati un plan de amenajare folosind machetele ce le gasiti in configurator. Si nu uitati, va putem da noi o mana de ajutor la obtinerea unui plan de amenajare eficient."

Incarca aplicatia
Gima Holding 2008-05-06