Termeni si conditii de utilizare

1. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR
Prin utilizarea site-ului www.hyperline.ro, automat certificati acordul dvs. cu termenii si conditiile de mai jos. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, va rugam sa nu utilizati acest site.

Hyper Line Consult isi rezerva dreptul discretionar de a modifica, adauga sau elimina portiuni din acesti termeni in orice moment. Va rugam sa verificati periodic efectuarea oricaror astfel de schimbari. Continuarea utilizarii sitului de catre dvs. dupa efectuarea unor astfel de schimbari inseamna ca acceptati noile conditii.

2. PROPRIETATE INTELECTUALA
Continutul site-ului www.hyperline.ro - imagini, grafica, simboluri, elemente de grafica web, script-uri, programe si alte date - sunt proprietatea Hyper Line Consult si a colaboratorilor sai, fiind aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea contintului fara a tine cont de reglementarile din sectiunea de mai jos - Utilizarea continutului - atrage dupa sine pedepse conform legilor in vigoare.

3. UTILIZAREA CONTINUTULUI
Puteti utiliza, copia sau printa continutul Hyperline.ro doar pentru utilizarea dvs. personala, lipsita de orice intentie de comercializare. Cu exceptia celor de mai sus, continutul Hyperline.ro nu poate fi reprodus, modificat, exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari. Actiunile de mai jos nu sunt permise decat daca se obtine in prealabil o aprobare scrisa din partea Hyperline.ro:
- Modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului Hyperline.ro.
- Reproducerea sau stocarea continutului Hyperline.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
- Indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Hyperline.ro asupra continutului acestui site.

Cererile de utilizare a continutului Hyperline.ro in alte scopuri decat cele permise pot fi trimise la adresa de e-mail: hyperline@hyperline.ro

4. FRAUDA
Orice tentativa de accesare a datelor unui alt utilizator sau de a modifica datele de pe site-ul Hyperline.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza www.hyperline.ro va fi considerat tentativa de fraudare si va face obiectul unei plangeri la organele Statului Roman, impotriva persoanei(lor) care a(u) incercat acest lucru.
"Un plan de amenajare inteligent ofera formula de succes unui magazin. Incercati si voi sa realizati un plan de amenajare folosind machetele ce le gasiti in configurator. Si nu uitati, va putem da noi o mana de ajutor la obtinerea unui plan de amenajare eficient."

Incarca aplicatia
Gima Holding 2008-05-06